TSO'dan Üyelerine Türkiye E-Ticaret ve E-İhracat Semineri TSO'dan Üyelerine Türkiye E-Ticaret ve E-İhracat Semineri
Mustafakemalpaşa Papirüs Pastaneleri’nin sahibi Şemsettin Kaya ile bayram arifesinde ufak bir söyleşi yaptık.   Şemsettin Kaya konuşmasında; ‘’Biz, 2013 yılında Mustafakemalpaşa’ya gelerek 6 personel ile bu işi kurduk. Şuanda 5 tane şubemiz, 96 personelimiz var. Biz şuanda 4 zamanlı çalışıyoruz üretimde. Mayalı, Baklava, kuru pasta ve yaş pasta bölümü. Tezgâhlarımızda ise 2 zamanlı sabah poğaça ve börek çeşitleri, öğleden sonra ise baklava ve yaş pasta çeşitleri olarak çalışıyoruz. Tatlılarımız %100 doğal kristal şekerden yapılıyor. Hem sipariş üzerine, hem de normal tezgahta baklava talebi oldukça çok yoğun. Tepsi şeklinde ve kilo şeklinde satış yapmaktayız. Her sabah 5 şubemizde, sabah erkenden baklavalarımız çıkar. Özellikle Arife günü, tezgahlarımızda yoğun bir şekilde baklava olacaktır. Müşterilerimiz istedikleri şekilde baklava çeşitleri talep edip, alabilirler. Baklavayı kesinlikle buzdolabına veya sıcak bir yere koymayınız. Dolaba atılırsa şekerlenir, sıcak yerde ise hamurlaşır. Normal oda sıcaklığında tutulmasını öneririz. Cevizli baklavayı 1 hafta içerisinde oda sıcaklığında, fıstıklı çeşitleri ise oda sıcaklığında 3 gün tutabilirsiniz. Mustafakemalpaşalı hemşerilerimizi tezgahlarımıza bekleriz.’’ Dedi. Haber videosu için resme tıklayınız
Editör: Haber Merkezi