Bursa’yı Geleceğe Taşıyacak Projeler Açıklandı Bursa’yı Geleceğe Taşıyacak Projeler Açıklandı
Bursa'nın asırlık lezzeti olan kestane şekeri artık serinlemek isteyenlerin de tercihi olacak. 1950 yılından beri Bursa'da kestane şekeri üreten Adnan Yıldırım'ın aklına bir fikir geldi. Yaz aylarında çok tercih edilmeyen, kış aylarında da kebap olarak tüketilen kestane şekerini dondurma ile buluşturdu. Bursa'ya nasıl katkı yapabilirim düşüncesi ile bu fikri geliştirdiğini belirten Kurtuluş, "Yazın gelmesi ile birlikte hepimizin de bildiği üzere kestane şekeri Bursa'nın bir markası. Bu sene dondurma ile beraber bunu sunmayı düşündük. Birkaç denemede bulunup müşterilerimize denemelerini söyledik. Bu kadar talep olacağını düşünmemiştik. Biz bursa olarak ya kebap ya da şeker olarak tüketiyoruz. Biz de dondurma ile buluşturduk. Bu sene örnek teşkil edip, Bursa için yeni bir marka oluşturacağız. (Kaynak: Bursadabugün)
Editör: Haber Merkezi