Bursa'nın lezzetlerine bir yenisi daha eklendi!
Bursa'da kestane şekeri üretimi ve satışı yapan girişimci Adnan Kurtuluş, denemeleri sonucunda Bursa'nın lezzetlerine bir yenisini daha eklemek için girişimde bulundu. Asırlık Bursa lezzeti olan kestane şekerini dondurma ile buluşturan Kurtuluş, kışın kebap olan kestane şekerini, yazın da serinlemek isteyenler ile buluşturacak.
Adnan Yıldırım'ın aklına bir fikir geldi. Yaz aylarında çok tercih edilmeyen, kış aylarında da kebap olarak tüketilen kestane şekerini dondurma ile buluşturdu.
Bursa'ya nasıl katkı yapabilirim düşüncesi ile bu fikri geliştirdiğini belirten Kurtuluş, "Yazın gelmesi ile birlikte hepimizin de bildiği üzere kestane şekeri Bursa'nın bir markası. Bu sene dondurma ile beraber bunu sunmayı düşündük. Birkaç denemede bulunup müşterilerimize denemelerini söyledik. Bu kadar talep olacağını düşünmemiştik. Biz bursa olarak ya kebap ya da şeker olarak tüketiyoruz. Biz de dondurma ile buluşturduk. Bu sene örnek teşkil edip, Bursa için yeni bir marka oluşturacağız. (Kaynak: Bursadabugün)
Bunlar da ilginizi çekebilir