Mustafakemalpaşa Kayabaşı Mahallesi'nde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan yarışmacı, 1 temmuz akşamı yayınlanan bölümde yaptığı yöresel yemek olan hamurbamyası ve yanında sirkeli biberi jüriye sundu.
Yemeğe başlamadan önce kendi ve yapacağı yemek hakkında bilgi veren yarışmacı, üniversite sınavına girmeden kısa bir süre önce babasının iş kazası geçirdiğini bu yüzden tarla işlerinin üç kardeşe kaldığını belirterek, "burada olmak hayalimdi şuan onu yaşıyorum, sizlere Kayabaşı'nın yöresel yemeği olan kaz ayağı diğer adıyla hamur bamyası yapacağım, yanında çabuk turşu olan sirkeli biber var, bizim orada bunların yanına birde helva eklenir ve düğünlerde misafirlere sunulur" ifadelerini kullandı.
Şeflerden tam not aldı
Yemeği tadan şeflerden ilk değerlendirme Somer şeften geldi, ünlü şef" hiç uzatmayacağım harika bir yemek" diyerek Oğuzhan'ı bir sonraki turda görmek istediğini belirtti.
Yemeğe Doyamadılar
Üç evet alarak turu geçen Oğuzhan'ı uğurlayan şefler, yapılan yemeğe koşarak yemeye devam ettiler.
Bu bağlantı sizi https://www.pasada.com.tr dışındaki bir siteye yönlendiriyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.