Mustafakemalpaşalı Mühendisin Büyük Başarısı Mustafakemalpaşalı Mühendisin Büyük Başarısı
Mustafakemalpaşa Kayabaşı Mahallesi'nde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan yarışmacı, 1 temmuz akşamı yayınlanan bölümde yaptığı yöresel yemek olan hamur bamyası ve yanında sirkeli biberi jüriye sundu. Yemeğe başlamadan önce kendi ve yapacağı yemek hakkında bilgi veren yarışmacı, üniversite sınavına girmeden kısa bir süre önce babasının iş kazası geçirdiğini bu yüzden tarla işlerinin üç kardeşe kaldığını belirterek, "burada olmak hayalimdi şuan onu yaşıyorum, sizlere Kayabaşı'nın yöresel yemeği olan kaz ayağı  diğer adıyla hamur bamyası yapacağım, yanında çabuk turşu olan sirkeli biber var, bizim orada bunların yanına birde helva eklenir ve düğünlerde misafirlere sunulur" ifadelerini kullandı. Şeflerden tam not aldı Yemeği tadan şeflerden ilk değerlendirme Somer şeften geldi, ünlü şef" hiç uzatmayacağım harika bir yemek" diyerek Oğuzhan'ı bir sonraki turda görmek istediğini belirtti. Yemeğe Doyamadılar Üç evet alarak turu geçen Oğuzhan'ı uğurlayan şefler, yapılan yemeğe koşarak  yemeye devam ettiler.  
Editör: Haber Merkezi