Mustafakemalpaşa'nın Et Markası 'Kafkas Et'
Kafkas Et Lojistik Sorumlusu Gökhan OZAN, kurbanlık kesimini bilen kişilere yaptırılmasını, kesim için hazırlanmış yerler ile mezbahaların tercih edilmesini belirtti.
Kafkas Et Lojistik Sorumlusu Gökhan OZAN, kurbanlık kesimini bilen kişilere yaptırılmasını, kesim için hazırlanmış yerler ile mezbahaların tercih edilmesini belirtti.
Gökhan Ozan, ‘’Kafkas Et olarak Kurban Bayramında hizmetlerimizde sizler için önerilerimiz olacak. İlk olarak sağlıklı kurban alırken, sağlık pasaportu ve kulak küpesinin olmasına dikkat edilmeli. Özellikle gebe ve yeni doğum yapan hayvanları kesinlikle tercih edilmemeli.
Kurbanlık kesimi için uzman kişilere ihtiyaç vardır. Uzman ekibimiz ile Kafkas Et olarak Kurban Bayramı süresince sizler ile birlikte olacağız. Kesilen etlerin parçalanması, kıyma ve sucuğa dönüştürülmesi gibi hususlarda, bayramın 1, 2 ve 3. günlerinde sabah 08.00’dan 24.00’a kadar sizlere hizmet vereceğiz.’’ İfadelerini kullandı.
Ozan, kurban etini muhafaza ederken özen gösterilmesi gerektiğinin de altını çizerek, en büyük yanlışlığın, vücut ısısını kaybetmeyen etlerin buzdolabına konulması olduğunu söyledi.
Yalçındağ, "Eti kendi halinde soğumasını bekleyip, soğuduktan sonra buzdolabına kaldırmalıyız. Son olarak kesim alanında yaşanan kazalara dikkat edilmesini istiyor, herkese iyi bayramlar diliyorum " dedi.
Haber videosu için resme tıklayınız
Bunlar da ilginizi çekebilir