Mustafakemalpaşa ve bölge çiftçisinin ürünlerini işleyerek ekonomiye önemli katkıları bulunan TAT Gıda bezelye sezonunun ardından domates salçası için alımlara başladı. Fabrika bahçesinde sezon açılışı için özel hazırlanan bölümde yapılan programa, Tat Gıda Genel Müdürü Evren Albaş, Tat Gıda Üretim Direktörü Ahmet Boz başta olmak üzere fabrika yönetimi ve işçiler katıldı. Program Evren Albaş'ın yaptığı konuşma ile başladı, Albaş konuşmasının ardından üretim direktörü Ahmet Boz, Boz'un konuşmasının ardından Tekgıda-İş sendikası Mustafakemalpaşa şube Başkanı Engin Öz fabrika çalışanlarına sezon hakkındaki düşüncelerini aktardı. Yapılan konuşmalarda ortak fikir fabrikanın bölge ekonomisine kattığı değer olurken, hem sezon döneminde hem de normal çalışma zaman dilimi içinde en önemli unsurun işçi sağlığı olduğuna vurgu yapıldı. Konuşmaların ardından açılış töreni için hazırlanan özel pasta kesildi. Pasta kesiminin ardından fabrika ön bahçesinde kurban kesimi yapılarak program sona erdi. Mustafakemalpaşa TAT fabrikasının sezonda günlük 11000 ton domates işleyeceği öğrenildi.